Att ta livet med en klackspark

…är fan så mycket svårare än vad det låter. Och samtidigt finns det inget enklare. ”Livet består inte i att tänka, det består i att handla” står det i flygplanstaket och det ligger mycket sanning i det. Att det liksom inte går att leva i nuet om man fastnar för mycket i tankar. Tankar som ju inte är sanna, de är bara tankar. Tankar som får alldeles för mycket makt.

Är på väg till Göteborg och jag känner mig trött. Det är som om något fattas mig, men jag kan inte riktigt sätta fingret på det. Kanske är det bara hösten? Jag hoppas på en solig helg och en lördagskväll som spårar ur med massor av trevliga människor. Kanske blir Carro besviken över att jag inte har med mig någon kanindräkt? Kanske blir hon ändå glad över mustascherna?

   
   
2015-10-19
Visst blev det mustaschfest med djurtema och chokladtårta. Visst blev det dans och ironiska t-shirtar. Visst blev det skratt och gråt. Vad är det med oss två, Carro? Det är som att vi på något vis är sammanlänkade. Som att det mest naturliga är att det är du och jag.

Och nu är du vuxen på riktigt, kan inte åka på ungdomsbiljett nå’ mer. Kanske är det nu vi måste sluta skratta åt män som döpt sitt könsorgan till Hugo, för att vi är vuxna. Jag vet inte hur man gör det.

”Jag har aldrig dansat tango, det kan va någonting för mig. I alla fall den finska varianten,
Och i alla fall med dig.”

/Sofia